Makio Move On

Pil knap

Makio move on

Vi understøtter forløbet med en veludbygget onlineportal, hvor medarbejderen kan dykke ned i vores udvalgte materialer og videoer – lige når det passer én.

Medarbejderen får også adgang til en særlig søgeportal, der kan finde flere relevante job end dem, du kan søge på de gængse portaler.

Og så hylder vi fællesskab, gode energi og netværk i trygge rammer, når vi jævnligt holder vores events for jobkandidater. Vi kalder dem Makio Move On – og du kan få en flig af stemningen her.

Tidligere events hos Makio Move on


Det er fantastisk at møde min rådgiver, der stråler af energi og jeg bliver glad hver gang. Hun er fantastisk til at motivere og sparringspartner uden lige. At komme til et Makio Move On arrangement er - udover at få gratis inspiration - skønt at mødes med åbne og søde mennesker uden forbehold

Et typisk forløb i Makio

Move On – outplacement med tryghed fra slut til start er vores mest benyttede forløb, hvor vi følger medarbejderen fra opsigelsen til start i nyt job, uddannelse, som selvstændig eller på pension – ja faktisk 100 dage ind i det nye. Det sikrer, at medarbejderen bliver styrket både personligt og karrieremæssigt.

Forløbet bygger på individuel karriereudvikling via rådgivning, workshops, netværk og digitale værktøjer.

Vores erfarne rådgivere møder hver jobkandidat med ydmyghed, nærvær, professionalisme og mod. På den måde arbejder vi for at styrke hver eneste kandidat til at finde det rigtige job til lige præcis ham eller hende.

Som opsagt medarbejder vil du blive styrket i troen på dig selv, blive bevidst om dine styrker, svagheder, succeser og ikke mindst sparrer vi om at finde drømmejobbet. Metoden er intensiv sparring med ugentlige møder af ca. 1½ times varighed, og ad hoc on-line sparring med en personlig rådgiver og arbejdsven.

Vi tilbyder også særligt tilpassede forløb – ræk ud til os hør mere.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er funktionærer, akademikere, ledere. Vi tager ikke flere kunder og kandidater ind, end vi kan rumme.

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er ufaglærte, funktionærer, akademikere, ledere. Vi matcher hver enkelt kandidat med den rette, erfarne rådgiver.

Prisen for et outplacement-forløb er mindre end en månedsløn. Gennemsnitstiden for at komme i nyt job er 4,7 måneder. Der kan ofte spares løn i opsigelsesperioden.

Outplacement er en god investering – du kan læse mere om hvorfor her.

Vores rådgivere har en gennemsnitsanciennitet i Makio på 6, 6 år og solid erhvervserfaring.

Vores værktøjer er gennemprøvet og løbende udviklet og opdateret gennem vores 25 år i branchen.

Sidst men ikke mindst, så handler det om kemi og om meget mere end blot CV og ansøgninger.

Vi har derfor en fast og tilgængelig rådgiver tilknyttet hver eneste kandidat, for når man har brug for sparring, så skal det altså ofte gå lidt hurtigt. Derfor har vi også en back-up rådgiver. Vi forventningsafstemmer løbende. Og hvis kemien ikke er der i første omgang, så finder vi selvfølgelig et nyt match. Du kan læse mere om vores værdier her.

Vi kan hjælpe jer globalt med outplacement i udlandet med én og samme kontakt i Makio, Danmark – trygt, nemt, hurtigt. Læs mere her.

Vil du høre mere om
Makio Move on?

Tilmeld dig Makios nyhedsbrev for virksomheder

Vores nyheder er håndplukket til dig, som arbejder med HR eller er leder. Du får inspiration og viden inden for HR, ledelse, karriere og et bæredygtigt arbejdsliv.
Når du tilmelder dig Makios nyhedsbrev via e-mail får du viden, konkrete råd og inspiration om HR, karriere, ledelse, et bæredygtigt arbejdsliv samt invitationer til events. Du vil også modtage information om vores ydelser, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere