Outplacementforløb

Pil knap

Hvorfor bruge et outplacementforløb?

Den altoverskyggende grund til at bruge outplacement er, at en opsigelse er en oplevelse for livet. For det kan ikke gøres om, når du vælger at fyre en medarbejder.

Men du kan gøre det med værdighed for begge parter. Outplacementforløb gør en forskel her. Både for den opsagte og for den tilbageværende organisation. Og vi gør det trygt og nemt for jer at sige ordentligt farvel.

Enhver opsigelse er unik – og kræver god forberedelse. Når I som virksomhed vælger outplacementforløb, er det ikke kun en investering i enkelte medarbejdere, men i hele virksomheden.

Støtter I medarbejderne, selv når de ikke længere er en del af virksomheden, udviser I ansvar for medarbejdernes fremtid. Dette skaber en følelse af tryghed for både nuværende og fremtidige medarbejdere. Det bidrager også til at styrke jeres employer brand og er en vigtig faktor i at fastholde og tiltrække talentfulde medarbejdere.

10 gode grunde til at tilbyde outplacementforløb

Når I arbejder med at holde momentum og samtidig tiltrække og stimulere de gode talenter, så ved vi godt, at det stiller krav til virksomheden hele vejen rundt. Her er 10 gode grunde til at tilbyde afskedigede medarbejdere et outplacementforløb.

NÅR I VÆLGER OUTPLACEMENT, FÅR I
Outplacement er meget mere end CV og ansøgning
I giver den afskedigede medarbejder trygge rammer til at

Outplacementforløb hos Makio

Vores outplacementforløb giver den opsagte medarbejder trygge rammer til at bearbejde omvæltningen, genfinde motivation og finde nye muligheder. Forløbet bygger på struktureret sparring og personlig rådgivning, så medarbejderen får den nødvendige støtte til at komme hurtigt og godt videre.

Hvert outplacementforløb er baseret på skræddersyet karriereudvikling gennem individuel rådgivning, workshops og netværk og tager afsæt i intensiv sparring med typisk ugentlige møder af cirka 1½ times varighed.

I vores mest benyttede outplacementforløb følger vi medarbejderen fra opsigelsen til start i nyt job, uddannelse, som selvstændig eller på pension – ja faktisk 100 dage ind i det nye.

Vores erfarne rådgivere møder hver jobkandidat med ydmyghed, nærvær, professionalisme og mod. På den måde arbejder vi for at styrke hver eneste kandidat til at finde det rigtige job til lige præcis ham eller hende.

Outplacementforløb hos Makio


Der er ikke nogen omkostninger up-front, så det er godt for os at have en aftale i baghånden.

Outplacementforløb giver tryghed fra slut til start

I mere end 25 år har vi hjulpet hundredvis af virksomheder og rådgivet tusindvis af medarbejdere. Vi dækker hele landet og sikrer, at både I som virksomhed og den enkelte medarbejder får den støtte, I har brug for, uanset hvor I befinder jer geografisk.

Som del af et outplacementforløb tilbyder vi at være med under hele fratrædelsesprocessen og træne de involverede ledere i at håndtere svære samtaler.

Vi anbefaler en fast samarbejdsaftale, og det er der 3 gode grunde til:

Internationalt outplacementforløb

Hos Makio tilbyder vi også outplacementforløb til internationale virksomheder. Vi kan hjælpe jer globalt med outplacement i udlandet med én og samme kontakt i Makio, Danmark. Det gør vi gennem vores samarbejde med Career Star Group, der omfatter partnere i over 100 lande med mere end 1000 kontorer verden over. Så uanset hvor i verden I befinder jer, kan I trygt regne med vores støtte og assistance under reorganiseringer og i forbindelse med outplacement.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Et outplacementforløb er en service, der tilbydes til medarbejdere, der er blevet opsagt eller står over for en afskedigelse. Formålet med et outplacementforløb er at støtte den berørte medarbejder trygt og stærkt videre i deres arbejdsliv ved at tilbyde personlig rådgivning, kompetenceafklaring, jobsøgningsstrategier, hjælp til CV og ansøgning samt samtaletræning.

Under et outplacementforløb arbejder den opsagte medarbejder tæt sammen med en erfaren karriererådgiver for at identificere styrker, opbygge professionelt netværk og finde nye jobmuligheder. Outplacementforløb tilrettelægges individuelt med fokus på den enkelte medarbejders behov og situation. Det kan være en vigtig ressource for medarbejdere, der ønsker at finde et nyt job eller karrierevej efter en opsigelse.

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er funktionærer, akademikere, ledere eller timelønnede. Vi tager ikke flere kunder og kandidater ind, end vi kan rumme.

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er ufaglærte, faglærte, funktionærer, akademikere, ledere. Vi matcher hver enkelt kandidat med den rette, erfarne rådgiver.

Prisen for et outplacement-forløb er mindre end en månedsløn. Gennemsnitstiden for at komme i nyt job er 4,7 måneder. Der kan ofte spares løn i opsigelsesperioden.

Outplacement er en god investering – du kan læse mere om hvorfor her.

Vores rådgivere har en gennemsnitsanciennitet i Makio på 6, 6 år og solid erhvervserfaring.

Vores værktøjer er gennemprøvet og løbende udviklet og opdateret gennem vores 25 år i branchen.

Sidst men ikke mindst, så handler det om kemi og om meget mere end blot CV og ansøgninger.

Vi har derfor en fast og tilgængelig rådgiver tilknyttet hver eneste kandidat, for når man har brug for sparring, så skal det altså ofte gå lidt hurtigt. Derfor har vi også en back-up rådgiver. Vi forventningsafstemmer løbende. Og hvis kemien ikke er der i første omgang, så finder vi selvfølgelig et nyt match.

Du kan læse mere om vores værdier her.

Vi kan hjælpe jer globalt med outplacement i udlandet med én og samme kontakt i Makio, Danmark – trygt, nemt, hurtigt. Læs mere her.

Vil du høre mere om outplacement?

Tilmeld dig Makios nyhedsbrev for virksomheder

Vores nyheder er håndplukket til dig, som arbejder med HR eller er leder. Du får inspiration og viden inden for HR, ledelse, karriere og et bæredygtigt arbejdsliv.
Når du tilmelder dig Makios nyhedsbrev via e-mail får du viden, konkrete råd og inspiration om HR, karriere, ledelse, et bæredygtigt arbejdsliv samt invitationer til events. Du vil også modtage information om vores ydelser, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere