Outplacementforløb

Hvorfor bruge et outplacementforløb?

Den altoverskyggende grund til at bruge outplacement er, at en opsigelse er en oplevelse for livet. For det kan ikke gøres om, når du vælger at fyre en medarbejder.

Men du kan gøre det med værdighed for begge parter. Outplacement gør en forskel her. Både for den opsagte og for den tilbageværende organisation. Og vi gør det trygt og nemt for jer at sige ordentligt farvel.

Tjekliste

Når I arbejder med at holde momentum og samtidig tiltrække og stimulere de gode talenter, så ved vi godt, at det stiller krav til virksomheden hele vejen rundt. Her er 10 gode grunde til at tilbyde afskedigede medarbejdere et outplacementforløb.
Når I vælger outplacement, styrker I aktivt
Outplacement er meget mere end CV og ansøgning
I giver den afskedigede medarbejder trygge rammer til at


For mig står ’M’ i Makio for mennesker. Herunder menneskelige relationer. Det er noget, de er utrolig dygtige til. At forstå mennesker og forstå at skabe relationen.

Vil du høre mere om outplacement hos Makio?

Enhver opsigelse er unik – og kræver god forberedelse.

Vi har prøvet det rigtig mange gange før – og hjælper dig hurtigt og uforpligtende godt på vej.

Ræk ud til os  – vi vender hurtigt tilbage.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed med outplacement?

Måske er outplacement et helt naturligt valg i din virksomhed – det handler mere om, hvilken udbyder I skal vælge. Måske er outplacement helt nyt for jeres virksomhed.

Fælles for jer vil være, at en fast outplacementordning er:


Der er ikke nogen omkostninger up-front, så det er godt for os at have en aftale i baghånden.

Et typisk forløb i Makio

Move On – outplacement med tryghed fra slut til start er vores mest benyttede forløb, hvor vi følger medarbejderen fra opsigelsen til start i nyt job, uddannelse, som selvstændig eller på pension – ja faktisk 100 dage ind i det nye. Det sikrer, at medarbejderen bliver styrket både personligt og karrieremæssigt.

Forløbet bygger på individuel karriereudvikling via rådgivning, workshops, netværk og digitale værktøjer.

Vores erfarne rådgivere møder hver jobkandidat med ydmyghed, nærvær, professionalisme og mod. På den måde arbejder vi for at styrke hver eneste kandidat til at finde det rigtige job til lige præcis ham eller hende.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er funktionærer, akademikere, ledere. Vi tager ikke flere kunder og kandidater ind, end vi kan rumme.

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er ufaglærte, funktionærer, akademikere, ledere. Vi matcher hver enkelt kandidat med den rette, erfarne rådgiver.

Prisen for et outplacement-forløb er mindre end en månedsløn. Gennemsnitstiden for at komme i nyt job er 4,7 måneder. Der kan ofte spares løn i opsigelsesperioden.

Outplacement er en god investering – du kan læse mere om hvorfor her.

Vores rådgivere har en gennemsnitsanciennitet i Makio på 6, 6 år og solid erhvervserfaring.

Vores værktøjer er gennemprøvet og løbende udviklet og opdateret gennem vores 25 år i branchen.

Sidst men ikke mindst, så handler det om kemi og om meget mere end blot CV og ansøgninger.

Vi har derfor en fast og tilgængelig rådgiver tilknyttet hver eneste kandidat, for når man har brug for sparring, så skal det altså ofte gå lidt hurtigt. Derfor har vi også en back-up rådgiver. Vi forventningsafstemmer løbende. Og hvis kemien ikke er der i første omgang, så finder vi selvfølgelig et nyt match. Du kan læse mere om vores værdier her.

Vi kan hjælpe jer globalt med outplacement i udlandet med én og samme kontakt i Makio, Danmark – trygt, nemt, hurtigt. Læs mere her.

Vil du høre mere om outplacement?

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Tilmeld dig Makios nyhedsbrev for virksomheder

Vores nyheder er håndplukket til dig, som arbejder med HR eller er leder. Du får inspiration og viden inden for HR, ledelse, karriere og et bæredygtigt arbejdsliv.
Når du tilmelder dig Makios nyhedsbrev via e-mail får du viden, konkrete råd og inspiration om HR, karriere, ledelse, et bæredygtigt arbejdsliv samt invitationer til events. Du vil også modtage information om vores ydelser, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere