Internationalt samarbejde

Pil knap

Internationalt samarbejde

Vi kan hjælpe jer globalt med outplacement i udenlandske datterselskaber med én og samme kontakt i Makio, Danmark – trygt, nemt, hurtigt.

For at imødekomme internationale virksomheders behov har vi siden 2013 været en del af det internationale outplacement samarbejde, Career Star Group.

Samarbejdet er mellem ligesindede konsulentfirmaer i mere end 100 lande, hvor der i alt er over 1000 kontorer.

Det betyder, at vi kan hjælpe dit firma igennem reorganiseringer med offboarding og outplacement uanset, hvor i verden jeres afdelinger og datterselskaber befinder sig. Vi kan hjælpe udstationerede. Alt sammen med alle de fordele, som kan drages af, at vi er lokalt til stede.

Ligesom Makio, er alle partnere specialiserede i outplacement og nøje udvalgt på baggrund af deres værdisæt og sociale ansvar. Vi møder partnerne regelmæssigt, hvor seneste fysiske møde fandt sted i maj 2023 i Frankrig.

Vi står for både regionale og globale aftaler. Og du har den samme kontaktperson lokalt i Makio, Danmark, hele vejen igennem. Det er nemt, tidsbesparende og trygt at tage fat i dem, du kender, når det brænder på.

Vi kender de rette folk kloden rundt.


For mig står ’M’ i Makio for mennesker. Herunder menneskelige relationer. Det er noget, de er utrolig dygtige til. At forstå mennesker og forstå at skabe relationen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er funktionærer, akademikere, ledere. Vi tager ikke flere kunder og kandidater ind, end vi kan rumme.

Vores outplacement er for alle. Om I har en eller flere medarbejdere. Om I er ufaglærte, funktionærer, akademikere, ledere. Vi matcher hver enkelt kandidat med den rette, erfarne rådgiver.

Prisen for et outplacement-forløb er mindre end en månedsløn. Gennemsnitstiden for at komme i nyt job er 4,7 måneder. Der kan ofte spares løn i opsigelsesperioden.

Outplacement er en god investering – du kan læse mere om hvorfor her.

Vores rådgivere har en gennemsnitsanciennitet i Makio på 6, 6 år og solid erhvervserfaring.

Vores værktøjer er gennemprøvet og løbende udviklet og opdateret gennem vores 25 år i branchen.

Sidst men ikke mindst, så handler det om kemi og om meget mere end blot CV og ansøgninger.

Vi har derfor en fast og tilgængelig rådgiver tilknyttet hver eneste kandidat, for når man har brug for sparring, så skal det altså ofte gå lidt hurtigt. Derfor har vi også en back-up rådgiver. Vi forventningsafstemmer løbende. Og hvis kemien ikke er der i første omgang, så finder vi selvfølgelig et nyt match. Du kan læse mere om vores værdier her.

Vil du høre mere om Internationalt samarbejde?

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Tilmeld dig Makios nyhedsbrev for virksomheder

Vores nyheder er håndplukket til dig, som arbejder med HR eller er leder. Du får inspiration og viden inden for HR, ledelse, karriere og et bæredygtigt arbejdsliv.
Når du tilmelder dig Makios nyhedsbrev via e-mail får du viden, konkrete råd og inspiration om HR, karriere, ledelse, et bæredygtigt arbejdsliv samt invitationer til events. Du vil også modtage information om vores ydelser, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere