Kom godt videre

Pil knap

Godt på vej mod dit drømmejob

Lige når det sker, tænker du måske av, shit, bliver vred, ked af det eller helt tom.

Og det er faktisk helt som det skal være. Din krop reagerer nemlig på opsigelsen som en krise. Derfor går den i overlevelses-tilstand. Mange vil bare hurtigt videre i det næste job. Helst ét, der ligner det gamle. Andre aner ikke, hvad de vil.

De fleste af os prøver det en eller flere gange i løbet af et arbejdsliv. At blive sagt op. Men ligefrem ekspert i at komme hurtigt, afklaret og godt videre, at søge de rigtige job og brænde i gennem til jobsamtalen, det er de færreste nok.

Vi har prøvet det før i Makio.
Med 25 år på bagen og tusindvis af kandidater igennem succesfulde forløb. Vi ved, at du kan klare det alene. Men det kan blive en pokkers ensom rejse. Derfor er din personlige rådgiver din arbejdsven.

Sammen kigger vi på hele dig – og vi kigger fremad – med højt til loftet. Vi kigger på, hvilke ansvarsområder du gerne vil have mere af. Hvilke opgaver, der godt må blive tilbage i dit gamle job. Hvordan skal din chef være? Og hvad vil du have i løn?

Vi holder snuden i sporet. Humøret oppe. Og hjælper dig med at finde svar på, hvad du kan, hvad du vil, og hvordan du kommer derhen.

Du er godt på vej mod dit næste drømmejob.
Vi hjælper dig trygt, godt og hurtigt videre.

Hvad er et outplacementforløb?

I vores outplacementforløb følger vi dig fra opsigelsen til du er startet i nyt job, uddannelse, som selvstændig eller på pension – ja faktisk 100 dage ind i det nye.

Vores erfarne rådgivere møder hver af jer jobkandidater med ydmyghed, nærvær, professionalisme og mod.

Vi går efter, at dit næste job skal være dit fedeste job.

Vil du høre mere?

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere