FORLØB Jobkandidat

Pil knap

Hvad er et forløb hos Makio?

Er du blevet opsagt og skal til at lede efter nye jobmuligheder?

De fleste mennesker oplever det en eller flere gange i løbet af et arbejdsliv: At være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Du er altså ikke alene!

Når du skal videre i dit arbejdsliv efter en opsigelse, kan du have brug for at blive styrket i troen på dig selv, blive bevidst om dine styrker, svagheder og succeser. Og det er det, vores outplacementforløb kan hjælpe dig med.

Uanset din faglighed og branche har vi fokus på at lære dig at kende og sikre, at du bliver afklaret og finder ud af, hvad der er det rigtige job til dig. Gennem forløbet bliver du styrket både personligt og karrieremæssigt – og kommer til at stå på et (endnu) stærkere fundament i dit næste job. Vi går efter, at dit næste job skal være dit fedeste job. Vi tror på, at hver opsigelse og hver person er helt unik, og det afspejler vores forløb.

Hos Makio har vi siden 1996 specialiseret os inden for netop denne proces og hjulpet tusindvis af kandidater videre i karrieren. Vi kan tilbyde dig et forløb, hvor vi sikrer, at du kommer trygt og stærkt videre til dit næste drømmejob. Vi er din arbejdsven gennem hele jobsøgningsprocessen, som godt kan være lidt af en rutsjebanetur. Du kan her på siden blive klogere på, hvordan vi med et forløb hjælper dig med at komme afklaret, hurtigt og godt videre.

Hvorfor bruge et forløb?

Der er flere gode grunde til, at et outplacementforløb kan hjælpe dig godt på vej – både i forhold til at afslutte dit nuværende job og begynde dit nye. Enhver situation er unik, og hos Makio starter vi forløbet med at lære dig og din historie bedre at kende. Forløbet bygger på individuel karriereudvikling via rådgivning, workshops, netværk. Den tætte kontakt og fortrolige sparring med din personlige rådgiver er dit solide fundament.

Hos Makio er vores vigtigste værdier ydmyghed, nærvær, mod og professionalisme, og de udgør grundlaget i vores tilgang og det forløb, du får. Vi følger dig fra opsigelsen til du er startet i nyt job, uddannelse, som selvstændig eller på pension – ja faktisk 100 dage ind i det nye.

Forløbet tilrettelægges individuelt med fokus på dig, din situation og dine behov. Du får en personlig og erfaren rådgiver, som hjælper dig med at blive skarp på, hvad du er særligt god til, og hvordan din videre karriere skal se ud, for at du trives. Sammen arbejder vi på, at du bliver styrket både personligt og karrieremæssigt – og kommer til at stå endnu stærkere i dit næste job.

Sådan kan et forløb se ud

Vores forløb er baseret på skræddersyet karriereudvikling gennem individuel rådgivning, workshops og netværk. Den nære relation med din personlige rådgiver udgør det solide fundament.

Forløbet tager afsæt i intensiv sparring med typisk ugentlige møder af cirka 1½ times varighed. Møderne kan afholdes både fysisk og online, alt efter hvad der giver mest mening for dig.

Vi indleder altid forløbet med et første uforpligtende møde. Her taler vi om din nye situation, forventningsafstemmer og udarbejder en fælles plan i det rette tempo for vejen mod dit næste job.

Din personlige rådgiver og arbejdsven er altid inden for rækkevidde via telefon eller mail. Det er fleksibelt og trygt, og nogle gange kan du have brug for et hurtigt råd. For at sikre at vores rådgivning passer til dit behov, afstemmer vi løbende forventninger under hele forløbet.

Alle vores processer overholder GDPR, og alle aftaler indgås mellem dig og Makio.

Digitalt univers og
levende netværk

De personlige samtaler understøttes af en lang række digitale værktøjer i vores online univers. Her kan du udforske udvalgte materialer og lade dig inspirere af videoer, hvor vores rådgivere deler værdifulde tips inden for forskellige emner. Du kan frit dykke ned i selvvalgte emner, når det passer dig bedst.

I det digitale univers får du også adgang til et unikt jobsøgeprogram, der udvider dine søgemuligheder markant.

Vi inviterer flere gange om året til det, vi kalder for Makio Move On. Det er et fagligt netværksevent med fokus på fællesskab og god energi. Her kan du i trygge rammer møde andre jobkandidater, der – på tværs af brancher og stillinger – står samme sted som dig.


Det bedste var at forløbet var lavet til mig og min situation og ikke et standard-forløb

Har du fået tildelt et outplacementforløb?

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere