Makio Move Online

Pil knap

Hvad er
Makio Move Online?

Makio Move Online er dit univers med supplerende inspiration i eget tempo. Her finder du vores særligt udvalgte materialer med gode tips til CV, ansøgning og Linkedin. Du kan også dykke ned i opgaver til refleksion og se videoer, som vi rådgivere har lavet direkte til dig. Og så kan du have alle dine aktiviteter samlet her.

Alt det hører du mere om, når du mødes med din rådgiver.

Her kan du se tidligere netværksarrangementer
- Vi kalder dem Makio Move On


Det er fantastisk at møde min rådgiver, der stråler af energi og jeg bliver glad hver gang. Hun er fantastisk til at motivere og sparringspartner uden lige. At komme til et Makio Move On arrangement er - udover at få gratis inspiration - skønt at mødes med åbne og søde mennesker uden forbehold

Et typisk forløb i Makio

Move On – outplacement med tryghed fra slut til start er vores mest benyttede forløb, hvor vi følger medarbejderen fra opsigelsen til start i nyt job, uddannelse, som selvstændig eller på pension – ja faktisk 100 dage ind i det nye. Det sikrer, at medarbejderen bliver styrket både personligt og karrieremæssigt.

Forløbet bygger på individuel karriereudvikling via rådgivning, workshops, netværk og digitale værktøjer.

Vores erfarne rådgivere møder hver jobkandidat med ydmyghed, nærvær, professionalisme og mod. På den måde arbejder vi for at styrke hver eneste kandidat til at finde det rigtige job til lige præcis ham eller hende.

Som opsagt medarbejder vil du blive styrket i troen på dig selv, blive bevidst om dine styrker, svagheder, succeser og ikke mindst sparrer vi om at finde drømmejobbet. Metoden er intensiv sparring med ugentlige møder af ca. 1½ times varighed, og ad hoc on-line sparring med en personlig rådgiver og arbejdsven.

Vi tilbyder også særligt tilpassede forløb – ræk ud til os hør mere.

Vil du høre mere om
Makio Move on?

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere