ChatGPT – sådan får du en ny arbejdsven i HR

Få dine tips i pixibogen her

Pil knap

Er du nysgerrig på AI i arbejdslivet?

Hvilken betydning får ChatGPT, og hvordan bliver den din nye ven i HR og rekruttering?

Vi har samlet viden, fakta og tips i pixibogen ’ChatGPT – sådan får du en ny arbejdsven i HR’.

Her kan du finde den nyeste, korte og lige-klar-til-brug viden om, hvordan du kommer i gang og kan bruge ChatGPT til at:

Når du bestiller pixibogen, bliver du samtidig tilmeldt Makios nyhedsbrev.
Når du bestiller pixibogen, tilmelder du dig samtidig Makios nyhedsbrev via e-mail. Her får du viden, konkrete råd og inspiration om HR, karriere, ledelse, et bæredygtigt arbejdsliv samt invitationer til events. Du vil også modtage information om vores ydelser, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvad laver vi egentlig i Makio?

Som specialister i værdige opsigelser, outplacement og karriererådgivning arbejder vi for at sende kandidater ud på arbejdsmarkedet igen – med en højere værdi end da vi modtog dem.

Fordi livet er for kort til ikke at have et fedt job.

Din tid som HR eller leder er dyrebar. Derfor er vores nyhedsbrev fyldt med håndplukket viden og inspiration specielt til dig. Vi skriver om HR, ledelse, karriere og et bæredygtigt arbejdsliv. Så du har lidt mere at give ud af.

Nyhedsbrevet udkommer direkte i din indbakke ca. 1 gang om måneden med tips, guides og artikler og i ny og næ en invitation til netværksarrangementer. Du får også information om Makios ydelser. 

Tilmeld dig Makios nyhedsbrev for virksomheder

Vores nyheder er håndplukket til dig, som arbejder med HR eller er leder. Du får inspiration og viden inden for HR, ledelse, karriere og et bæredygtigt arbejdsliv.
Når du tilmelder dig Makios nyhedsbrev via e-mail får du viden, konkrete råd og inspiration om HR, karriere, ledelse, et bæredygtigt arbejdsliv samt invitationer til events. Du vil også modtage information om vores ydelser, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere