Et forløb hos Makio

Pil knap

Et typisk forløb i Makio

Vores outplacementorløb bygger på individuel karriereudvikling via rådgivning, workshops, netværk og digitale værktøjer.

Som erfarne rådgivere møder vi hver jobkandidat med ydmyghed, nærvær, professionalisme og mod. På den måde arbejder vi for at styrke hver eneste kandidat til at finde det rigtige job til lige præcis ham eller hende.

Som opsagt medarbejder vil du blive styrket i troen på dig selv, blive bevidst om dine styrker, svagheder, succeser og ikke mindst sparrer vi om at finde drømmejobbet.

Metoden er intensiv sparring med ugentlige møder af ca. 1½ times varighed, og ad hoc on-line sparring med en personlig rådgiver og arbejdsven.

Vi understøtter forløbet med en veludbygget onlineportal, hvor jobkandidaten kan dykke ned i vores udvalgte materialer og videoer – lige når det passer én.

Jobkandidaten får også adgang til en særlig søgeportal, der kan finde flere relevante job end dem, du kan søge på de gængse portaler.

Og så hylder vi fællesskab, gode energi og netværk i trygge rammer, når vi jævnligt holder vores events for jobkandidater. Vi kalder dem Makio Move On.


Jeg er meget glad for samarbejdet med Makio og de medarbejdere, som jeg har sendt videre til Makio, føler sig altid godt behandlet.

Vil du høre mere om et forløb hos Makio?

Tilmeld dig Makios nyhedsbrev for virksomheder

Vores nyheder er håndplukket til dig, som arbejder med HR eller er leder. Du får inspiration og viden inden for HR, ledelse, karriere og et bæredygtigt arbejdsliv.
Når du tilmelder dig Makios nyhedsbrev via e-mail får du viden, konkrete råd og inspiration om HR, karriere, ledelse, et bæredygtigt arbejdsliv samt invitationer til events. Du vil også modtage information om vores ydelser, og du kan til enhver tid framelde dig igen. Læs, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Ræk ud og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed

Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at ringe til os på 8874 4912

Kontakt os

Ja tak - Jeg er blevet tildelt et forløb og vil gerne høre mere

Ja tak - jeg vil gerne høre mere